
Zařízení & příslušenství
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
Příprava 25min
Celkový 1hod. 30min
4 porce
Suroviny
-
parmazánu na kousky40 gramů
Těsto
-
hladké mouky300 gramů
-
vejce3
-
žloutek1
-
olivového oleje20 gramů
Plnění
-
hladkolisté petržele jen lístků5 gramů
-
lískových ořechů40 gramů
-
čerstvého tymiánu jen lístků1 čajová lžička
-
čerstvé šalvějové lístky (volitelně)3
-
másla30 gramů
-
listů kopřivy dvoudomé omytých a osušených (viz Tip)130 - 150 gramů
-
ricotty na kousky150 gramů
-
kozího sýra na kousky70 gramů
-
nastrouhané citrónové kůry1 čajová lžička
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
Omáčka
-
másla50 gramů
-
čerstvě vymačkané citrónové šťávy2 polévkové lžíce
Ravioly
-
hladká mouka na pomoučení
-
voda k vaření raviol
-
sůl k vaření raviol
-
olivový olej na orestování sušené šunky
-
sušené šunky na 1cm proužky4 plátky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
855.2 kcal /
3580.8 kJ
Protein
35.8 g
Tuk
53.2 g
Sacharidy
60.9 g
Vláknina
3.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Z louky na stůl
11 recept
Česká republika
Česká republika