Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (circa 7 g)
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- mozzarella ciliegina q.b. per decorare
- carote, pelate e a rondelle q.b. per decorare
- olive nere, a metà q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 997 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini brioche perdue allo sciroppo d'acero
Žádné hodnocení
Grissini al cioccolato
50 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Pane rustico
2 Std.
Crêpes
1 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24h 30 min
Millepiedi muffin
1 Std. 30 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Croissant al cioccolato
3h 35min
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Baguette
4 Std.