Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla vaniglia
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Guscio
- 20 biscotto savoiardo sardi
- 10 g di burro
- 20 g di zucchero
Mousse al cioccolato
- 200 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaio di acqua
- 50 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30min
Zuccotto all'ananas
7h 25 min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Kig ha farz
Žádné hodnocení
Schiaccia campigliese
55min
Mariola calabrese
50min
Torta Donizetti
1 godz.
Torta di pane con nocciolata
1h 10min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Tegole al cacao con mandorle
12 godz. 30 min
Torta deliziosa di mandorle
9h