Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla vaniglia
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Guscio
- 20 biscotto savoiardo sardi
- 10 g di burro
- 20 g di zucchero
Mousse al cioccolato
- 200 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaio di acqua
- 50 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1528.1 kJ / 365.2 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 75.3 mg
Alternativní recepty
Torta di ricotta
50min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Torta pazientina
3h 55 min
Budino al cioccolato bianco
2h 20 min
Tortine all'albicocca
45 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema catalana al cioccolato
50min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Panna cotta
6h 30 min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min