Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
nebo 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchero a velo
5 Min
Coulis di frutta
10 Min
Candele al cioccolato
4h 50min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Salsa al caramello
35 min
Pasta Choux
2h
Panna montata
10 Min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Panna cotta
6h 30min
Tartufi al cioccolato fondente
6 Std. 40 Min