Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
nebo 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bon bon ripieni di toffee
2 godz. 30 min
Cioccolato temperato
15min
Glassa al cioccolato
20min
Pasta Choux
2 godz.
Panna montata
10min
Cioccolata calda
10min
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20min
Crema tartufo
12 godz. 20 min
Cioccolato plastico
12h
Cioccolatini ripieni al cocco
2 godz. 30 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Cioccolatini alla nocciola
2h 20min