
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
nebo 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 200 kcal / 837 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaron al cioccolato
24hod.
Glassa al cioccolato
20min
Pasta Choux
2hod.
Pan di Spagna
1hod. 50min
Glassa di zucchero
10min
Pasta di zucchero
1hod. 10min
Cioccolato plastico
12hod.
Bignè cake
4hod.
Dacquoise ai lamponi
3hod.
Bon bon con liquore all'arancia
2hod. 20min
Bon bon ripieni di toffee
2hod. 30min
Salsa al caramello
35min