Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta bresciana
- 150 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 100 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 75 g di mandorle pelate
- 75 g di farina di cocco
- 150 g di zucchero
- 110 g di albumi
- 1 pizzico di sale
Crema zabaione
- 100 g di zucchero
- 160 g di tuorli d'uovo
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 85 g di latte
- 65 g di Marsala secco
Polentina
- 3 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- 125 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 35 g di farina di mais tipo fioretto
- 40 g di fecola di patate
- 50 g di latte
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 40 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- riccioli di cioccolato q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Crostata Arlecchino
1h
Torta cappuccino e caramello
2 Std.
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11u. 20min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50min
Torta degli auguri
1 Std. 35 Min
Torta di pane con nocciolata
1h 10min
Torta alla macedonia di frutta
1 Std. 30 Min