Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta bresciana
- 150 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 100 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 75 g di mandorle pelate
- 75 g di farina di cocco
- 150 g di zucchero
- 110 g di albumi
- 1 pizzico di sale
Crema zabaione
- 100 g di zucchero
- 160 g di tuorli d'uovo
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 85 g di latte
- 65 g di Marsala secco
Polentina
- 3 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- 125 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 35 g di farina di mais tipo fioretto
- 40 g di fecola di patate
- 50 g di latte
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 40 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- riccioli di cioccolato q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Sacher bianca
2h 15min
"Finta" cheesecake
1sa 55 dk
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Torta degli auguri
1h 35 min.
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 min
Mattonella di strüdel
20u.
Salsa della nonna
3h 30min
Tortine dell'amore
1h 40min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Fantasia di nocciole
1h 35 min.
Torta di mandorle e cioccolato
1 godz. 30 min