Torta pazientina

Torta pazientina

4.0 3 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 55min.
12 porzioni

Suroviny

Pasta bresciana
  • 150 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
  • 100 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 75 g di mandorle pelate
  • 75 g di farina di cocco
  • 150 g zucchero
  • 110 g di albumi
  • 1 pizzico di sale
Crema zabaione
  • 100 g zucchero
  • 160 g di tuorli d'uovo
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 85 g di latte
  • 65 g di Marsala secco
Polentina
  • 3 tuorli d'uovo
  • 2 albumi
  • 125 g zucchero
  • 50 g di farina tipo 00
  • 35 g di farina di mais tipo fioretto
  • 40 g di fecola di patate
  • 50 g di latte
  • 5 g di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
Bagna
  • 50 g di acqua
  • 10 g zucchero
  • 40 g di Alchermes
Terminare la preparazione
  • riccioli di cioccolato q.b. per decorare

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 5.9 g
Kalorie 1485 kJ / 355 kcal
Tuk 18.3 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...