
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta bresciana
- 150 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 100 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 75 g di mandorle pelate
- 75 g di farina di cocco
- 150 g di zucchero
- 110 g di albumi
- 1 pizzico di sale
Crema zabaione
- 100 g di zucchero
- 160 g di tuorli d'uovo
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 85 g di latte
- 65 g di Marsala secco
Polentina
- 3 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- 125 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 35 g di farina di mais tipo fioretto
- 40 g di fecola di patate
- 50 g di latte
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 40 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- riccioli di cioccolato q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 355 kcal / 1485 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 18.3 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di frutta secca e miele
1hod. 10min
Crostata Arlecchino
1hod.
Focaccia dolce alle nocciole
1hod. 45min
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3hod. 30min
Crostata albicocche e lamponi
1hod. 20min
Panna cotta alla crema al whisky
4hod. 30min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11hod. 20min
Zuppa inglese al forno
3hod. 25min
Torta cappuccino
2hod.
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1hod. 45min
Torta deliziosa di mandorle
9hod.
Torta alla macedonia di frutta
1hod. 30min