Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta
- 370 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di amido di mais (maizena) (3 g)
- 4 uova
- ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 albumi
- 70 g di farina tipo 00 setacciata
Farcia
- 6 cucchiai di caffè espresso caldo
- 2 fogli di gelatina, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 15 g di zucchero
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta deliziosa di mandorle
9h
Zuppa inglese al forno
3 Std. 25 Min
Torta di rose di mele
1h 10min
Torta degli auguri
1h 35min
Colomba pasquale alle mandorle
1u.
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Torta pazientina
3h 55min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Crostata al limone
1h 15min
Torta Bimby®
1h 50min