Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta
- 370 g di zucchero
- 4 uova
- 1 cucchiaino raso di amido di mais (maizena) (3 g)
- ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 albumi
- 70 g di farina tipo 00 setacciata
Farcia
- 2 fogli di gelatina, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 6 cucchiai di caffè espresso caldo
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 15 g di zucchero
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Cheesecake al limone
5 godz. 25 min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Charlotte al pandoro e spumante
4 godz. 50 min
Crostatine al melograno
50min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1 godz. 35 min
Isadora ubriaca alle noci
3h
Crostata di frutta al San Marzano
1u.
Crostata meringata all'arancia
30 min
"Finta" cheesecake
1 Std. 55 Min
Tiramisù al limone
6ωρ. 5 λεπτ.