Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di burro fuso + q.b. per imburrare
- 200 g di mandorle a lamelle
- 20 g di zucchero a velo
- 8 albumi a temperatura ambiente
- 300 g di zucchero
- 300 g di mandorle pelate
- 150 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 34.9 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30 min
Briochele
6h
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min
Colomba al cioccolato fondente
50 min
Torta del cardinale
3h 30min
Cestino centrotavola
5h
Colomba classica
6h 45min
Torta pazientina
3h 55min
Cornetti semintegrali ripieni
1 godz. 15 min
Colomba cioccocaffè
1 godz. 10 min
Torta soffice al profumo di arance
55 Min
Crema Bimby ®
45 Min