Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di burro fuso + q.b. per imburrare
- 200 g di mandorle a lamelle
- 20 g di zucchero a velo
- 8 albumi a temperatura ambiente
- 300 g di zucchero
- 300 g di mandorle pelate
- 150 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 34.9 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Biscotti al profumo di arancio
2h
Torcion dolce
3h 30min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Castagnole
1h 20 min
Mostaccioli siciliani
1h
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Ciambella ciociara
3h
Torta di ricotta
50min
Crema Bimby ®
45min