Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Bigné
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 pizzico di sale grosso su ogni bigné
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Quiche Lorraine
45 min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3h 30 min
Croquembouche monoporzione
2h 40min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Risotto meneghino rivisitato
50 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Baci di dama calabresi
1h
Mille infranti in brodo
9h 50min
Bignè a sorpresa
2 Std.