
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
-
250
g di ricotta di pecora scolata dal siero
nebo 250 g di ricotta vaccina scolata dal siero - 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Bigné
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 pizzico di sale grosso su ogni bigné
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 332 kcal / 1389 kJ
- Protein
- 11.9 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrina ai due colori
1hod. 20min
Mini cheesecake salate al basilico
3hod. 30min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2hod.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1hod. 5min
Palline al prosciutto
1hod. 30min
Veneziane mignon
2hod. 30min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9hod.
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1hod.
Tartufi al cioccolato
2hod. 45min
Bignè al formaggio
1hod. 5min