Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Bigné
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 pizzico di sale grosso su ogni bigné
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al salmone
1h 50min
Patate duchessa
1 godz.
Crema al mandarino
20min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 godz.
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1 godz. 20 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Bignè al formaggio
1h 5 min
Bignè a sorpresa
2 godz.
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5 min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Bavarese al mandarino
4h 45min