Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ pęczka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 150 g czerwonych buraków, gotowanych, pokrojonych na kawałki
- 200 g serka kremowego, śmietankowego
- 40 - 60 g chrzanu, tartego, ze słoika
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kawior z pieczarek
30min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45min
Krem z parmezanu
10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasztet pieczarkowy
2 Std. 50 Min
Dressing z awokado i bazylii
10 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 Min
Sos pietruszkowy (persillade)
5 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30min
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1j 55 menit
Włoskie masło ziołowe
5 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min