Paprykowy sos holenderski

Paprykowy sos holenderski

3.0 11 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
350 g

Suroviny

  • 100 g czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 20 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
  • 10 g wody
  • 2 krople sosu Tabasco® (volitelně)
  • 130 g masła pokrojonego na kawałki
  • 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
    1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej
  • 4 żółtka
  • ½ - 1 łyżeczka soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 461.7 mg
Protein 7.1 g
Kalorie 1986.9 kJ / 474 kcal
Tuk 49.4 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 23.4 g
Sacharidy 1.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...