
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki
- 20 g oliwy z oliwek
- 20 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
- 10 g wody
- 2 krople sosu Tabasco® (volitelně)
- 130 g masła pokrojonego na kawałki
-
1
łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
nebo 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej - 4 żółtka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 474 kcal / 1986.9 kJ
- Protein
- 7.1 g
- Tuk
- 49.4 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 23.4 g
- Sodík
- 461.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koreański sos BBQ
25min
Zupa krem z pomidorów
40min
Bułeczki z wieprzowiną (Nikuman)
2hod.
Zupa krem kalafiorowa z fenkułem i szafranem
40min
Sos curry
30min
Krem z pomidorów z bazyliową śmietanką
30min
Zupa krem z pora z serem
30min
Zupa krem z pieczonej papryki i marchewek
2hod. 20min
Salsa brava - pikantny sos pomidorowy
5min
Toskańska zupa pomidorowa z chlebem
30min
Szybka zupa „serowo”-cebulowa w proszku
10min
Sos śmietanowo-porowy
30min