Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 3 - 4 peperoncini, secchi, rossi
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di cosciotto d'agnello, disossato, a cubetti (4 cm)
- 1 cucchiaino di curcuma, in polvere, secca
- 1 cucchiaio di garam masala
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di brodo vegetale
- 400 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 250 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 4 rametti di aneto fresco, le foglie lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2021 kJ / 482 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Curry di zucca
30 Min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Chawan mushi
35 Min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1 Std.
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Žádné hodnocení
Tortini mediterranei alle verdure
Žádné hodnocení
Couscous con agnello e verdure
50 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min