
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cipolle tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 3 - 4 peperoncini, secchi rossi
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di cosciotto d'agnello disossato, a cubetti (4 cm)
- 1 cucchiaino di curcuma, in polvere secca
- 1 cucchiaio di garam masala
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di brodo vegetale
- 400 g di patate a pezzi (3 cm)
- 250 g di fagiolini verdi, freschi a pezzi
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 4 rametti di aneto fresco le foglie lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 482 kcal / 2021 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di carote secondo Moro
1hod. 45min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Žádné hodnocení
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3hod.
Curry verde di pollo
55min
Risi e bisi
35min
Maluns grigionesi
Žádné hodnocení
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Zuppa di pollo messicana_Not all utensils are globally active
40min
Spezzatino alla zurighese
50min
Minestra di carote e menta
35min
Maccheroni dell'alpigiano
45min