Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- confettura di albicocche q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 556 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20 min
Plumcake ripieni al gianduia
50 min
Piccoli tramezzini farciti
50 min
Torta stracciatella
50 min
Tortini di mele
1h 10 min
Merendine allo yogurt
30 min
Muffin
35 min
Torta al cocco
1h
Quadrotti alle gocce di cioccolato
1h
Plumcake integrale noci e cocco
55 min
Ciambelline alla ricotta
30 min
Crostata mele e cannella
1h 20 min