Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 800 g Rindergulasch
- 1 TL Zucker
- 70 g Tomatenmark
- 300 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 250 g Rotwein
- 1 TL Zitronensaft
- 3 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 EL Majoran
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 5 Wacholderbeeren
- 2 Nelken
- 400 g Paprika, gemischt rot und grün, in Rauten oder Streifen
- 150 g Wasser
- 20 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Puten-Schaschlik mit Reis und Gemüsesauce
2u. 45min
Schnelles Hähnchengulasch
40 min
Gulaschsuppe
1h 15 min
Rinderschmortopf
1h 55min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10 min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 min
Gyros-Geschnetzeltes
1h 10 min
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min