Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 800 g Rindergulasch
- 1 TL Zucker
- 70 g Tomatenmark
- 300 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 250 g Rotwein
- 1 TL Zitronensaft
- 3 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 EL Majoran
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 5 Wacholderbeeren
- 2 Nelken
- 400 g Paprika, gemischt rot und grün, in Rauten oder Streifen
- 150 g Wasser
- 20 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Paprika-Hack-Sauce
25 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Gyros-Geschnetzeltes
1 godz. 10 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Rindfleischeintopf
1h 40min