Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 1 TL Zucker
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 100 g Wasser
- 1 EL Pizzagewürz
- 1000 g Gnocchi (aus der Kühltheke)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Paprikanudeln für Eilige
20min
Nudel-Porree-Topf
25min
Tomatennudeln mit Spinat
35min
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40min
Tortellinisuppe
25min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1 godz. 10 min
Cavatappi mit Cherry-Tomaten, Sultaninen und Ingwer
30min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1 godz.
Frische Tomaten-Pasta
25min