
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 40 g Parmesan in Stücken
- 8 Stängel Petersilie abgezupft
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Nudeln (z.B. Fussili)
- 60 g Olivenöl
- 600 g Cherry-Tomaten halbiert
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 60 g Oliven, schwarz entsteint
- 40 g Kapern abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 609 kcal / 2550 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 78 g
- Sacharidy
- 22 g
Alternativní recepty
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1 Std.
Gnocchi Tricolore
30 Min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 Min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Pasta all´arrabiata
30 Min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Tomatennudeln mit Spinat
35 Min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 Min