Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto per la Flammkuchen
- 2 ½ cucchiai di olio di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di latticello
- 1 pizzico di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 375 g di farina + q. b. per la lavorazione
- 1 ½ cucchiaino di sale
Mele ed erbette tritate
- 200 g di mela, a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca, a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di succo di limone
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Farcire e completare
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di cipolla rossa, tagliata a listarelle
- 100 g di cubetti di lardo
- 200 g di zucca Red Kuri, pulita, la polpa a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3325 kJ / 793 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Torta di Linz
Žádné hodnocení
Cipolle tritate
Žádné hodnocení
Minestrone
45 min
Crema inglese
15min
Torta di Pasqua
1h 45min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Žádné hodnocení
Salsa al pomodoro
25 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Žádné hodnocení
Sorbetto al lime e lamponi
10 min
Crostata ai lamponi
1h