Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Palometa adobada
- 4 - 5 dientes de ajo
- 1 cucharada de comino en grano
- 6 - 8 granos de pimienta negra
- 1 ñora sin semillas
- ½ cucharadita de sal
- 70 g de zumo de limón
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 4 filetes de palometa sin piel ni espinas, en trozos
Montaje y cocción
- 12 langostinos crudos grandes pelados
- 3 pimientos del piquillo cortados en 4 trozos
- 3 champiñones frescos cortados en cuartos
- 200 g de agua (para el vapor)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 584 kJ / 139 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
30min
Truchas en escabeche
12h 30min
Besugo a la espalda
25min
Besugo con patatas panadera
1h
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1 Std. 5 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Merluza a la koskera
45min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min