![Brochetas de palometa adobada Brochetas de palometa adobada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ABBF7180-9B65-42AA-BB1B-6BE099E180D8/Derivates/c8a86de2-54ba-44af-9f99-60c9ee1b0e5e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Palometa adobada
- 4 - 5 dientes de ajo
- 1 cucharada de comino en grano
- 6 - 8 granos de pimienta negra
- 1 ñora sin semillas
- ½ cucharadita de sal
- 70 g de zumo de limón
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 4 filetes de palometa sin piel ni espinas, en trozos
Montaje y cocción
- 12 langostinos crudos grandes pelados
- 3 pimientos del piquillo cortados en 4 trozos
- 3 champiñones frescos cortados en cuartos
- 200 g de agua (para el vapor)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 584 kJ / 139 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa vizcaína
40 min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1sa 50 dk
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 min
Dorada a la veneciana
55 Min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Bonito a la riojana
50 dk
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Merluza a la gallega
40 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min