Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de apio en trozos (tallos y hoja)
- 100 g de puerro en rodajas
- 80 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1000 - 1200 g de carne de cerdo (cabezada) deshuesada, abierta en un filete y salpimentada
- 30 g de nueces peladas
- 20 - 30 g de caramelo líquido
- 400 - 500 g de manzanas Golden (sin piel ni pepitas)
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 pellizcos de jengibre en polvo
- 2 pellizcos de clavo molido
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de anís en grano
- 15 g de azúcar moreno
- 30 g de vino dulce (moscatel, Oporto, Málaga virgen, etc.)
- 20 g de mantequilla en trozos
- 1200 g de agua
- 2 cucharaditas de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2378 kJ / 569 kcal
- Protein
- 36.45 g
- Sacharidy
- 18.71 g
- Tuk
- 38.69 g
- Vláknina
- 2.39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 Std. 30 Min
Atún en manteca (Andalucía)
3h
Perdices con salsa de chocolate
3h
Caldereta de cordero
50min
Compota a la antigua
2 Std. 30 Min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2 Std. 30 Min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 Min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1h 40min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1h 10min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 godz.