Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
- 250 g de pan blanco semiduro en trozos (2-3 cm)
- 80 g de cebolla en trozos
- 6 ramitas de perejil fresco (tallos y hojas separados)
- 25 g de mantequilla
- 200 g de leche
- 3 huevos
- 2 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta recién molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1000 g de agua
- 4 alitas de pollo (aprox. 600 g)
- 200 g de verduras variadas (por ej. zanahoria, cebolla, apio) en trozos (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo ibérico
1 Std. 10 Min
Sopa de arroz
30min
Caldo de verduras
35min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Caldo de gallina
1 Std. 10 Min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Preparaciones básicas judías blancas (Batch cooking)
14 Std. 45 Min
Sopa con albondiguillas
45min
Caldo base
55 min
Sopa de picadillo con garbanzos
1 Std.
Caldo de ave y jamón
1 godz. 5 min
Caldo de pollo
30min