Rossejat de rodaballo y almejas

Rossejat de rodaballo y almejas

4.5 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 raciones

Suroviny

  • 500 g de fideos gruesos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 220 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
  • 1 cucharada de pimentón dulce
  • 100 g de vino blanco seco
  • 700 g de caldo de pescado
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 800 - 900 g de rodaballo en 6 tranchas
  • 300 g de almejas frescas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 41.7 g
Kalorie 2247 kJ / 538 kcal
Tuk 13.26 g
Vláknina 5.18 g
Sacharidy 62.86 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...