
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de fideos gruesos
- 50 g de aceite de oliva
- 220 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 100 g de vino blanco seco
- 700 g de caldo de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 800 - 900 g de rodaballo en 6 tranchas
- 300 g de almejas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 538 kcal / 2247 kJ
- Protein
- 41.7 g
- Tuk
- 13.26 g
- Sacharidy
- 62.86 g
- Vláknina
- 5.18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz caldoso
1hod. 15min
Bacalao con langostinos
1hod.
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Fabes con almejas
30min
Merluza a la gallega
40min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Zarzuela de pescados y mariscos
1hod.
Arroz con bogavante
1hod.
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Arroz con rape y gambas
30min