Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de fideos gruesos
- 50 g de aceite de oliva
- 220 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 100 g de vino blanco seco
- 700 g de caldo de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 800 - 900 g de rodaballo en 6 tranchas
- 300 g de almejas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2247 kJ / 538 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 62.86 g
- Tuk
- 13.26 g
- Vláknina
- 5.18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1h
Rape con espárragos a la marinera
30min
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Guiso de sepia con patatas
1h
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Guiso de pulpo
45min
Ternera con setas al brandy
45min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Arroz con rape y gambas
30min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Fideuá de mariscos
45min