Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g soyulmuş badem
- 4 diş sarımsak
- 200 g patlıcan, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 tk kimyon, toz
- 100 g su
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 25 g limon suyu
- 70 g süzme yoğurt
- 2 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- kimyon, toz, süslemek için
- Nutriční hodnoty
- na 450 g
- Kalorie
- 1564.7 kJ / 374 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 2375 mg
Alternativní recepty
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 godz.
Tavuk ve Körili Mercimek
35 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1hod. 20min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Žádné hodnocení
Marine Edilmiş Biberler
55 Min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 godz. 10 min
Kremamsı bezelye çorbası
40 min
Kremalı Domates Çorbası
30 min