Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olej, ilość do natłuszczenia wkładu Varomy
- 4 kawałki fileta z łososia, świeżego (po ok. 125 g każdy)
- 8 łyżeczek pasty curry tikka
- 1000 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 280 g ryżu basmati
- 280 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2427 kJ / 580 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paczuszki z łososiem i kuskus z suszonymi pomidorami
55 min
Łosoś w migdałowej panierce z tagliatelle ze szparagami
1 Std. 5 Min
Krewetki z ryżem i warzywami na parze
1 Std.
Stek z tuńczyka na parze z pikantnym dipem z pomidorów i soczewicy
40 min
Dorsz w panierce z pietruszki na soczewicy z warzywami
1h 10 min
Łosoś na parze z sosem sojowo-imbirowym i ryżem
30 min
Łosoś na parze, po azjatycku
1 Std.
Ryż z ananasem i łososiem na ostro
1h 10 min
Łosoś w sosie z fenkułu z pomarańczą
1 Std. 25 Min
Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami
25 min
Ryba po hindusku z sosem jogurtowym, ziemniakami i warzywami
1 Std.
Dorsz po tajsku z Varomy
1h 10 min