Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g kolendry, świeżej
- 10 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego
- 150 g awokado, pokrojonego na kawałki
- 5 - 10 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
- 20 g majonezu
- 400 g filetów z piersi indyka, bez skóry, pokrojonych w 2 cm kostkę
- ¾ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka curry, mielonego
- 10 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2326 kJ / 556 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1055 mg
Alternativní recepty
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Frittata cukiniowa
40 Min
Terrina z łososia i ricotty
4h 35min
Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem
45 min
Sałatka prowansalska z kalmarami
55 min
Sałatka z mielonym kurczakiem
50min
Ziołowa frittata z ricottą
55 min
Sałatka z białą fasolą i wędzonym łososiem
10 min
Pilaw z porem i indykiem
30 min
Szarpany indyk pod pierzynką z batatów
1h 50 min
Sałatka curry
25 min