Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 290 g di fagioli rossi in scatola, lavati e sgocciolati
- 300 g di riso Parboiled
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1865 kJ / 440 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Riso al pomodoro
30min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Paella di fagioli
55min
Curry di zucca
1 Std.
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Involtini estivi
30min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
40min
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Žádné hodnocení
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30min