Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 290 g di fagioli rossi in scatola, lavati e sgocciolati
- 300 g di riso Parboiled
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1865 kJ / 440 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Zuppa di carote secondo Moro
1 godz. 45 min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35min
Asparagi con patate
50min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Spaghettini ai peperoni
50min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Torta salata con pollo e pere
Žádné hodnocení
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 min
Zuppa di riso
50min
Pasta al pomodoro e spinaci
35min