Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla parmigiana
30 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pizza Margherita
2 godz.
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Insalata di pasta alle verdure
1h
Cotechino e lenticchie
1h