
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kcal / 2012 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di verdure
40min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Polpette di melanzane
45min
Minestrone
45min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Penne al porro
30min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Risotto alla parmigiana
30min
Passato di verdure
50min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Polenta ticinese
45min