Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Corona dei Re Magi con uvetta
1 Std. 55 Min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30min
Insalata di peperoni
20 Min
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 Std.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Pizza alla farina di farro
Žádné hodnocení
Tortini mediterranei alle verdure
Žádné hodnocení
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Risotto alla parmigiana
30min
Crostata alla pancetta e porri
1 Std.