Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Focaccia di ceci saporita
3ωρ.
Orzo alla mediterranea
1h
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Zuppa di porri e formaggio
30 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Gamberi al curry
35 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min