Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 3 spicchi di aglio, senza anima
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 2 peperoncini secchi piccanti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di crostacei misti (scampi e canocchie)
- 300 g di seppie, pulite e ad anelli
- 150 g di peperone rosso, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
-
400
g di pomodori maturi, a tocchetti (2 cm circa)
nebo 400 g di pomodori pelati - 500 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 500 g di molluschi conchigliferi (cozze e vongole), spurgati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 19.9 g
Alternativní recepty
Baccalà, patate e funghi
45 min
Brodetto romagnolo
50 min.
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 min.
Brodetto alla triestina
1h
Zuppa di pesce misto
40 Min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1 Std. 15 Min
Mariola calabrese
50 min.
Caldo freddo di risotto al baccalà
1 Std. 20 Min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Brodetto di Fano
1h