Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 200 - 220 g di pomodori pelati a pezzi
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4273.9 kJ / 1021.5 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 145.3 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 208.5 g
Alternativní recepty
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Pizzette
3h 40min
Pinsa romana
5h
Panzerotti
5h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min