Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 200 - 220 g di pomodori pelati a pezzi
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4273.9 kJ / 1021.5 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 145.3 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 208.5 g
Alternativní recepty
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Pizzette
3h 40min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Pane arabo
3h 30min
Focaccia barese TM6
4h
Pinsa romana
5h
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h