Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 440 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di malto d'orzo
- 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
- 5 g di sale
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
- 10 g di fiocchi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 955.8 kJ / 228.4 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 737.8 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Pane semplice
4h
Impasto base per pane
1h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Focaccia al latte
6h 30min
Focaccia
6h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Focaccia a bastone
5h
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pizza caprese
9 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Impasto per pizza integrale
2h