
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 440 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di malto d'orzo
- 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
- 5 g di sale
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
- 10 g di fiocchi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 228.4 kcal / 955.8 kJ
- Protein
- 4.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 737.8 mg
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2hod. 40min
Impasto base per pane
1hod.
Grissini Rubatà
2hod. 30min
Focaccia alla curcuma
3hod. 30min
Pizzette rosse
4hod.
Pane arabo
3hod. 30min
Pane toscano (TM6)
16hod. 30min
Focaccine morbide
3hod. 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Focaccia
6hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pizza con salame piccante TM6
3hod. 30min