Focaccia genovese (TM6)

Focaccia genovese (TM6)

4.7 76 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
8 pezzi

Suroviny

  • 440 g di acqua
  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 5 g di malto d'orzo
  • 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
  • 5 g di sale
  • 50 g di cubetti di ghiaccio
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 30 g di succo di limone
  • 10 g di fiocchi di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 737.8 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 955.8 kJ / 228.4 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...