Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 710 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
- 17 g di sale
- 65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
- semola di grano duro q.b.
- fiocchi di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 676 mg
Alternativní recepty
Impasto base per pane
1h
Focaccia a bastone
5 Std.
Focaccia millebolle
28h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pane tartaruga
20h
Panini morbidi dolci
1h 30min
Focaccia
6h
Pizzette rosse
4 Std.
Pane semplice
4 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.