Zařízení & příslušenství
Focaccia alle cipolle
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 40min.
10 fette
Suroviny
-
710 g di acqua
-
5 g di lievito di birra disidratato
-
600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
-
17 g di sale
-
65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
-
500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
-
semola di grano duro q.b.
-
fiocchi di sale a piacere
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Sodík
676 mg
Protein
7.3 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
49.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Voi...Noi...Bimby® - Aprile 2024
35 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Nodini al limone e semi di papavero
4hod.
Impasto base per pane
1hod.
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min.
Focaccia a bastone
5hod.
Panini morbidi dolci
1hod. 30min.
Focaccia morbida
4hod.
Focaccia pomodorini e olive
3hod. 30min.
Focaccia millebolle
28hod.
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Treccine allo yogurt
6hod. 30min.
Focaccia
6hod.
Pane all'acqua
4hod.