
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 710 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
- 17 g di sale
- 65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
- semola di grano duro q.b.
- fiocchi di sale a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 277 kcal / 1159 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 676 mg
Alternativní recepty
Pane cicci
4hod. 30min
Impasto base per pane
1hod.
Lingue croccanti
45min
Focaccia morbida
4hod.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3hod. 30min
Pane tartaruga
20hod.
Focaccia alla curcuma
3hod. 30min
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Focaccia cipolle e zucca
2hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Focaccia
6hod.
Impasto per pizza integrale
2hod.