Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 500 g mistura de carne de caça cortada em pedaços pequenos (3 cm aprox.)
- 4 peitos de frango (600 g aprox.)
- 120 g cranberries
- 150 g vinho tinto
- 200 g vinho do Porto
- 2 pés de tomilho
- 4 bagas de zimbro
- ½ c. chá de sal
Massa
- 140 g banha, mais q.b. p/ untar
- 90 g água
- 80 g leite
- 1 c. chá de sal
- 500 g farinha tipo 65
Recheio
- 250 g entremeada cortada em pedaços pequenos
- 250 g bacon cortado em pedaços pequenos
- ½ c. chá de noz-moscada moída
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 gema de ovo
Geleia p/ rechear
- 3 folhas de gelatina neutra
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 250 g água, mais q.b. p/ hidratar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2503 kJ / 599 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastéis de massa tenra
3h
Massa quebrada
5min
Tártaro de legumes e algas
Žádné hodnocení
Empada de galinha
2hod.
Empadinhas de tomate e manjericão
1h 20 min
Soufflé de peixe
1hod. 10min
Empadinhas de borrego e ovo
1h
Empadinhas vegetarianas
1h 35 phút
Soufflé de peixe
1h
Empada de Páscoa
5h 20min
Caldo de carne sólido
3h
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min