Zařízení & příslušenství
Fish Ceviche
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 25min.
4 portions
Suroviny
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (volitelně) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1105 mg
Protein
28 g
Kalorie
2372 kJ /
564.8 kcal
Tuk
43.5 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
18.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cancun Mexico
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Cochinita Pibil
4hod.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1hod.
Gazpacho
1hod. 15min.
Pozole Rojo
2hod. 5min.
Chunky Guacamole
10min.
Fish Ceviche
3hod. 25min.
Yucatan Style Sopa de Lima
40min.
Pico De Gallo
15min.
Pollo Pibil
1hod. 30min.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4hod. 20min.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min.
Tinga de Pollo
40min.