
Zařízení & příslušenství
Fish Ceviche
Příprava 25min
Celkový 3hod. 25min
4 portions
Suroviny
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (volitelně) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
corn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
564.8 kcal /
2372 kJ
Protein
28 g
Tuk
43.5 g
Sacharidy
18.3 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
1105 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cancun Mexico
10 recept
USA
USA