Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 4 pés de hortelã, só as folhas
- 5 dentes de alho
- 2 c. chá de sal marinho
- 1 ½ malagueta (volitelně)
- 2 c. chá de paprika fumada
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 55 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 120 g vinho branco
- 600 g carne de borrego s/ nervos e s/ osso cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 200 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 60 g vinho tinto
- 1000 g água
- 300 g arroz
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de peru com alho
45 Min
Vazia no forno com molho picante
4 Std. 20 Min
Peru com ananás e chucrute
45 Min
Leite-creme de chocolate e chili
25min
Refresco de morango e lúcia-lima
40min
Gelado de uva
8h
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
1h
Guisado de frango – na massa
3 Std. 5 Min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40min
Salada de batata com legumes fermentados
93h
Coelho estufado com esparguete
9 godz.
Cozer 500 g de bife de vaca
35min