Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 4 pés de hortelã, só as folhas
- 5 dentes de alho
- 2 c. chá de sal marinho
- 1 ½ malagueta (volitelně)
- 2 c. chá de paprika fumada
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 55 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 120 g vinho branco
- 600 g carne de borrego s/ nervos e s/ osso cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 200 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 60 g vinho tinto
- 1000 g água
- 300 g arroz
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 1100 g de almôndegas
40min
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 min
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55min
Penne guisado com frango & sopa de tomate e grão
1hod. 10min
Spring Rolls de frango e molho Buffalo
Žádné hodnocení
Frango com molho tandoori
5h
Gelado tiramisu
11h
Frango com cogumelos em vinho tinto
45 min
Cozer 500 g de bife de vaca
35min
Guisado de frango – na massa
3h 5min
Rojões em vinho tinto
50 min