Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2500 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 50 g vinagre de vinho branco
- 4 ovos
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g feijão-verde cortado em pedaços pequenos
-
135
g tomate s/ pele
nebo 135 g tomate pelado - 50 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 1 folha de louro
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas (1 cm aprox.)
- 4 fatias de pão saloio (320 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1612.8 kJ / 385.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1707.1 mg
Alternativní recepty
Sopa de beldroegas
40min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30 Min
Sopa de ovo
45 Min
Couve roxa com maçã - TM6
1h 15min
Sopa de brócolos e queijo
40min
Sopa de grão com agrião e chouriço
30 Min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Sopa de ovo
40min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa de feijão e espinafres
30 Min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min