Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 50 g Zucker
- 60 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Brioche
9 godz. 30 min
Weißbrot
1 Std. 50 Min
Ciabattabrötchen
1h 40min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35 min.
Dinkel-Brioche au chocolat
2h
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2h
Venezianische Brötchen
4h 20min
Italienisches Maisbrot
1 Std. 50 Min
Süße Brötchen
1h 5min
Quarkstuten
1 godz. 20 min
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min
Sonntagsstuten
2h 25min