Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 150 g Weizenkörner
- 70 g Roggenkörner
- 150 g Naturjoghurt
- 1 - 1 ½ TL Salz nach Geschmack
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 347 kJ / 83 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Landbrot Backhausart
1 godz. 40 min
Müslibrot
1 godz. 30 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Kartoffelbrot
1h 50min
Joghurtbrot (schnell)
1 godz. 15 min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 godz.
Sonnenblumenbrot
1h 20min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Bierbrot
2 godz.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1 godz. 10 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min