Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Milch
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 80 g Zucker
- 600 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 50 g Weißwein
- 1 Eigelb, verquirlt
- 2 EL Hagelzucker
- 2 EL Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 416 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Brioche
9 Std. 30 Min
Rosinenstuten
3 Std.
Quarkstuten
1 Std. 20 Min
Müslibrot
1h 30min
Brioche
2 Std.
Rheinisches Schwarzbrot
3 Std. 15 Min
Weißbrot
1 godz. 50 min
Butterstuten
3 Std.
Butterkuchen
1h 55min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Eissplittertorte
4 Std. 15 Min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1h 25min