Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 50 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Aprikosen (850 g), abgetropft
- 30 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Königskuchen
9 godz. 30 min
Zitronenkuchen
2 godz.
Apfelkuchen
1 godz.
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1 godz. 20 min
Brombeer-Kuchen
2 godz.
Früchtekuchen
3h 10min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50min
Bremer Brot (Bremen)
1h 50min
Rührkuchen
1h 10min
Käsekuchen
1h 30min
Badische Apfeltorte
1h 40min