Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12hod.
Risotto safrané à la pêche
40min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Minitartelettes à la crème de marrons
5hod.
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Financiers aux cerises
1h
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Confiture de vin aux épices
12hod.
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min