Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
TM6 TM5

Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs

4.2 ( 9 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g de foie gras de canard cru dénervé
  • 2 c. à café rases de sel
  • 1 c. à café de poivre moulu
  • 100 g de muscat
  • 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
  • 500 g d'eau
  • 100 g de noisettes grillées

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1040 kcal / 4280 kJ
Protein
14 g
Tuk
13 g
Sacharidy
102 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty