Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1000 g de tomates mûres
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées ou fraîches
- 180 g d'aubergine, coupée en petits dés
- 100 g de poivron vert, coupé en brunoise
- 100 g de poivron rouge, coupé en brunoise
- 200 g de courgette, coupée en petits dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 396 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Mousse de tomate au basilic
3 godz. 30 min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrines estivales
12h
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 godz. 20 min
Verrines printanières
25min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrines "toutes vertes"
30min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrine saumon-endive
10 min