Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1000 g de tomates mûres
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées ou fraîches
- 180 g d'aubergine, coupée en petits dés
- 100 g de poivron vert, coupé en brunoise
- 100 g de poivron rouge, coupé en brunoise
- 200 g de courgette, coupée en petits dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 396 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Tomate-mozza revisitée
2hod. 5min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Tapenade de tomates
5min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Dip d'asperges blanches
15 min
Verrines estivales
12 godz.
Verrine saumon-endive
10 min
Velouté de concombre glacé
10 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Verrines printanières
25 Min
Verrine aux trois poivrons
55min