Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 30 g de pain blanc, la mie seulement
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
- 250 g de côtes de porc désossées
- 100 g d'oignon (1), coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- du sel
- 40 g d'amandes décortiquées
- 25 feuilles de menthe
- du poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- ½ c. à café de cumin en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1845 kJ / 441 kcal / 1845 kJ / 441 kcal
- Protein
- 44 g / 44 g
- Sacharidy
- 10 g / 10 g
- Tuk
- 25 g / 25 g
Alternativní recepty
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24u. 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine bressane
24 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5min
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Pâté de campagne
48h