
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 30 g de pain blanc la mie seulement
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
- 250 g de côtes de porc désossées
- 100 g d'oignon (1), coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- du sel
- 40 g d'amandes décortiquées
- 25 feuilles de menthe
- du poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- ½ c. à café de cumin en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 441 kcal / 1845 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
Alternativní recepty
Terrine de canard
24hod.
Pâté de campagne au foie gras
48hod.
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Schiacciatina
2hod. 20min
Pâté périgourdin
48hod.
Pâté de lapin en croûte
5hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Terrine de poulet aux pistaches
1hod. 15min
Irish meatloaf
1hod. 10min
Terrine aux restes de viande
13hod. 15min
Terrine bressane
24hod.
Pain de poulet à l’italienne
50min