Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 30 g de pain blanc, la mie seulement
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
- 250 g de côtes de porc désossées
- 100 g d'oignon (1), coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- du sel
- 40 g d'amandes décortiquées
- 25 feuilles de menthe
- du poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- ½ c. à café de cumin en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1845 kJ / 441 kcal / 1845 kJ / 441 kcal
- Protein
- 44 g / 44 g
- Sacharidy
- 10 g / 10 g
- Tuk
- 25 g / 25 g
Alternativní recepty
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Terrine bressane
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min.
Terrine de poulet au basilic
4 godz. 10 min
Gâteau noix-café à la vapeur
1h 15 min.
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Irish meatloaf
1h 10 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50 min
Galette bressane
13 godz.