Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sera edam, pokrojonego na kawałki
- 500 g bulwy kopru włoskiego, pokrojonego na kawałki
- 15 g masła
- 20 g mąki krupczatki
- 750 - 800 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżka miodu
- 1 łyżeczka octu jabłkowego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- koperek, świeży, posiekany, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sycąca zupa krem z fasoli z jabłkiem i majerankiem
45min
Zupa selerowa aksamitna
25 min
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50min
Chłodnik z pora, selera i ziemniaków (Vichysoiss)
50min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35min
Zupa krem z pieczarek
20min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50min
Zupa krem z pora z serem
30 min
Zupa krem z porów
30 min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55min
Zupa jabłkowo-selerowa
40min
Zupa krem z zielonego ogórka
25 min