Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de pizza
- 350 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 100 g de cubitos de hielo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 120 g de agua fría
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 3 - 4 hojas de albahaca fresca
- 1 pellizco de sal
- 15 g de aceite de oliva
- 1 lámina de masa de hojaldre (rectangular)
- 250 g de mozzarella fresca escurrida (2 bolas) cortada en rodajas
- 150 g de jamón cocido en lonchas finas
- 1 huevo
- 1 cucharada de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1132 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza con borde relleno de queso
1 Std.
Pizza de invierno
9 Std.
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Masa para empanadillas
1u. 40min
Pizza margarita
1h 45 min
Lasaña boloñesa
2u. 30min
Empanada de estofado con cerveza
1u. 40min
Focaccia rellena
4h 20min
Empanadillas de hojaldre vegetarianas
1 Std.
Empanada de raxo
2u. 30min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45 min