![Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B66128FA-4E7D-4722-9234-5D26AD4BDD80/Derivates/f1247974-d847-4f4b-871e-886d273fcc75.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de maicena
- 20 g de kirsch
- 200 g de cerveza
-
1
cucharadita de semillas de mostaza
nebo 1 cucharadita de mostaza de grano entero - 330 g de queso gruyère en trozos
- 120 g de queso emmental en trozos
- 110 g de queso cheddar en trozos
- 1 - 2 chalotas (aprox. 60 g) en mitades
- 20 g de mantequilla
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 12 salchichas de Frankfurt cortadas en 3-4 trozos
- 2 barras de pan del día anterior cortado en dados (2x2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Quiche Lorraine
50min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1j
Galets rellenos gratinados en salsa de almendras
3h 20min
Salsa holandesa
15 min
Fondue suiza de queso
15 min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20min
Tapenade de aceitunas negras
5 menit
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Huevos Benedict
30min
Macarrones al estilo americano (Mac 'n' Cheese)
30min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6 Std. 30 Min