Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de maicena
- 20 g de kirsch
- 200 g de cerveza
-
1
cucharadita de semillas de mostaza
nebo 1 cucharadita de mostaza de grano entero - 330 g de queso gruyère en trozos
- 120 g de queso emmental en trozos
- 110 g de queso cheddar en trozos
- 1 - 2 chalotas (aprox. 60 g) en mitades
- 20 g de mantequilla
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 12 salchichas de Frankfurt cortadas en 3-4 trozos
- 2 barras de pan del día anterior cortado en dados (2x2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondue suiza de queso
15 Min
Hamburguesa de carne deshilachada estilo BBQ (BBQ pulled pork buns)
1h 30min
Quiche de queso azul
1 Std.
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35 min
Rosbif
26h 20min
Tarta de cebolla confitada con queso de cabra
50 min
Soufflé de queso rápido
45 min
Souffle de queso gruyere
40 min
Fondue de queso manchego y cebolletas
30 min
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Fondue savoyarde
15 Min
Patty melt (Hamburguesa con cebolla caramelizada en pan de centeno)
1 Std.