Zařízení & příslušenství
燕麥多穀麵包
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 45min.
4 個
Suroviny
-
牛奶100 克
-
大燕麥片 (含麵糰和表面裝飾用)40 克
-
鹽½ 茶匙
-
紅糖15 克
-
蜂蜜½ 大匙
-
法國老麵70 克
-
黃玉米粉40 克
-
全麥麵粉45 克
-
高筋麵粉160 克
-
水 多備一些噴水用80 克
-
蛋液25 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化15 克
-
熱水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
11.5 g
Kalorie
1507.5 kJ /
361.5 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan