Zařízení & příslušenství
肉桂布里歐麵包
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
8 塊
Suroviny
-
牛奶180 克
-
乾酵母粉 ( 約 2 ¼ 茶匙)7 克
-
中筋麵粉500 克
-
蛋2 顆
-
冰糖粉80 克
-
鹽½ 茶匙
-
無鹽奶油 切塊,室溫軟化100 克
-
蛋黃1 顆
-
鹽1 小撮
-
肉桂粉1 茶匙
-
細砂糖1 大匙
-
珍珠糖 (volitelně) 裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
209.1 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
1680.1 kJ /
401.6 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sacharidy
59.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聖誕手作坊
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan