蔥花麵包

蔥花麵包

4.5 31 rating
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 20min.
10 塊

Suroviny

  • 200 克
  • 牛奶
    20 克
  • 細砂糖
    70 克
  • 乾酵母粉
    2 茶匙
  • 高筋麵粉
    500 克
  • ¾ 茶匙
  • 奶粉
    15 克
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    40 克
  • 切蔥花
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 1 顆
  • 25 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 9.5 g
Kalorie 1146 kJ / 274 kcal
Tuk 9.2 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 37.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...