Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Gouda, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, gegart, vom Vortag, in Stücken
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- Öl zum Bearbeiten
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 200 g Feta, in Stücken
- 150 g Quark, 20% Fett
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Champignons, in Scheiben
- 1 Gurke, ohne Kerngehäuse, in Stücken (1 cm)
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20 min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1h 30min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 min
Gemüseauflauf mit Quark
1h 30min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1 Std. 40 Min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10 min
Nudel-Tortilla
30 min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20 min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45 min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5 min