Zařízení & příslušenství
巧克力流心蛋糕
Příprava 20min.
Celkový 55min.
8 人份
Suroviny
-
可可粉1 汤匙
-
黑巧克力片 调温巧克力350 克
-
无盐牛油 ,切丁 (2公分)150 克
-
黄糖150 克
-
盐1 小撮
-
蛋6 个
-
蛋黄2 个
-
香草膏1 茶匙
-
面粉75 克
-
鲜奶油 (含35%脂肪)150 克
-
新鲜覆盆子 ,装饰用150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
132.2 mg
Protein
10.5 g
Kalorie
3017.8 kJ /
718.5 kcal
Tuk
51.9 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
31.7 g
Sacharidy
55.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
巧克力物语
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní