Zařízení & příslušenství
黄姜鸡
Příprava 5min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
鸡肉 带皮和骨,切块 (5-6公分)800 克
-
盐1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
酱青1 汤匙
-
小红葱30 克
-
新鲜姜60 克
-
新鲜黄姜80 克
-
新鲜香茅 只取白色部分2 支
-
油30 克
-
洋葱 一切四块100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26 g
Kalorie
1468 kJ /
351 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
鸡速料理
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní