義大利小玫瑰麵包

義大利小玫瑰麵包

2.5 2 rating
Příprava 35min.
Celkový 5hod. 35min.
7 個

Suroviny

Biga酵頭
  • 法國麵包粉
    200 克
  • 100 克
  • 麥芽精
    ⅛ 茶匙
  • 乾酵母粉
    ⅛ 茶匙
主麵糰
  • 法國麵包粉
    50 克
  • 多備一些噴水用
    40 克
  • 1 茶匙
  • 橄欖油
    5 克
  • 熱水
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 4.3 g
Kalorie 548 kJ / 131.4 kcal
Tuk 1.4 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 25.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...