義大利小玫瑰麵包
TM5 TM6

義大利小玫瑰麵包

2.5 (2 hodnocení)

Suroviny

Biga酵頭

  • 200 克 法國麵包粉
  • 100 克 水
  • ⅛ 茶匙 麥芽精
  • ⅛ 茶匙 乾酵母粉

主麵糰

  • 50 克 法國麵包粉
  • 40 克 水 ,多備一些噴水用
  • 1 茶匙 鹽
  • 5 克 橄欖油
  • 80 克 熱水

Nutriční hodnoty
na 1 個
Kalorie
548 kJ / 131.4 kcal
Protein
4.3 g
Sacharidy
25.7 g
Tuk
1.4 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty