Zařízení & příslušenství
義大利小玫瑰麵包
Příprava 35min.
Celkový 5hod. 35min.
7 個
Suroviny
Biga酵頭
-
法國麵包粉200 克
-
水100 克
-
麥芽精⅛ 茶匙
-
乾酵母粉⅛ 茶匙
主麵糰
-
法國麵包粉50 克
-
水 多備一些噴水用40 克
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油5 克
-
熱水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
4.3 g
Kalorie
548 kJ /
131.4 kcal
Tuk
1.4 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
25.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan